We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (2 Votes)

Notification IconMet Windows Vista is het mogelijk om de irritante melding: Sommige opstartprogramma's worden geblokkeerd, uit te schakelen.

Als u programma’s verwijderd uit de map opstarten, verschijnt er nadien het bijzonder irritant tekstballonnetje met de melding: Sommige opstartprogramma’s worden geblokkeerd. Deze tip legt uit hoe u deze melding kan uitschakelen.

De melding: Sommige opstartprogramma's worden geblokkeerd, uitschakelen (Vista)

  • Om dat van dat irritante tekstballonnetje verlost te raken klikt u na een herstart met rechts op het icoontje dat verantwoordelijk voor deze melding in het systeemvak.

Opstartprogrammas1 

  • In het dialoogvenster dat volgt, navigeert u met de muiscursor naar: Geblokkeerd programma uitvoeren > Hulpprogramma voor systeemconfiguratie en klik er op.

Opstartprogrammas2

  • In het volgende venster tenslotte plaatst u een vinkje bij: Dit bericht niet weergeven, of Systeemconfiguratie starten als Windows wordt gestart.

Opstartprogrammas3

  • Bevestig met OK.

Klaar! U hebt het tekstballonnetje: Sommige opstartprogramma’s worden geblokkeerd, uitgeschakeld.