We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Lock IconWist u dat u Windows supersnel (minder dan één seconde) kan vergrendelen (op slot)? Deze tip legt uit hoe.

Bent u iemand die erg gesteld is op privacy, en hebt u op de koop toe ook nog het geluk om huisgenoten of collega’s te hebben waarbij de nieuwsgierigheid zodanige proporties aanneemt dat ze zelfs door een sleutelgat van een glazen deur zouden kijken, is de deze kleine (maar o zo nuttige) tip iets voor u. U kunt namelijk Windows in minder dan 1 seconde ‘vergrendelen (op slot zetten).

Windows supersnel vergrendelen (op slot):

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken dat, ook al moet u maar even naar ‘het kleine huisje’, u best de achtergelaten computer op slot zet zodat niemand ook maar kan zien of ruiken wat je aan het doen was (aan de computer wel te verstaan en niet in het kleine huisje). Het kost geen moeite noch tijd, want als u de toetsencombinatie Windowslogo-toets + L drukt bent u klaar in minder dan één seconde (tenzij u nog moet zoeken waar deze toetsen staan).

Windows Op Slot2