Software IconElke computergebruiker heeft wel een aantal programma’s geïnstalleerd, maar hoeveel weet u eigenlijk over die programma’s en/of de makers er van?

Kent u de URL’s met recentste update informatie? Kent u de URL’s met ondersteuning? Wanneer hebt u een programma voor het laatst gebruikt? U zou versteld staan, als u wist hoe eenvoudig het is om aan extra en nuttige informatie te geraken over de software dat u geïnstalleerd hebt. Hoe u daar snel en eenvoudig aangeraakt? Simpel!

gedetailleerde informatie over geïnstalleerde software:

  • Tik Programma’s en onderdelen, als zoekopdracht in het menu Start of metro startscherm en druk op Enter.

Bij het dialoogvenster dat volgt, ziet u dan een lijst met de geïnstalleerde software verschijnen.Bovenaan elke kolom krijgt u al extra informatie zoals Uitgever, Naam, Grootte etc. Maar wist u, dat u nog veel meer informatie kan verkrijgen?

  • Het enige wat u moet doen is met rechts klikken op het hoofding van een kolom en in het menu dat verschijnt kiezen voor Meer

Meer Info Programma1

  • Bij het volgende venster hoeft u enkel nog maar vinkjes te plaatsen bij de items waarvan u extra informatie wil zien verschijnen in het overzicht.

Meer Info Programma2

Bevestig met OK.