We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Software IconElke computergebruiker heeft wel een aantal programma’s geïnstalleerd, maar hoeveel weet u eigenlijk over die programma’s en/of de makers er van?

Kent u de URL’s met recentste update informatie? Kent u de URL’s met ondersteuning? Wanneer hebt u een programma voor het laatst gebruikt? U zou versteld staan, als u wist hoe eenvoudig het is om aan extra en nuttige informatie te geraken over de software dat u geïnstalleerd hebt. Hoe u daar snel en eenvoudig aangeraakt? Simpel!

gedetailleerde informatie over geïnstalleerde software:

  • Tik Programma’s en onderdelen, als zoekopdracht in het menu Start of metro startscherm en druk op Enter.

Bij het dialoogvenster dat volgt, ziet u dan een lijst met de geïnstalleerde software verschijnen.Bovenaan elke kolom krijgt u al extra informatie zoals Uitgever, Naam, Grootte etc. Maar wist u, dat u nog veel meer informatie kan verkrijgen?

  • Het enige wat u moet doen is met rechts klikken op het hoofding van een kolom en in het menu dat verschijnt kiezen voor Meer

Meer Info Programma1

  • Bij het volgende venster hoeft u enkel nog maar vinkjes te plaatsen bij de items waarvan u extra informatie wil zien verschijnen in het overzicht.

Meer Info Programma2

Bevestig met OK.