We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (2 Votes)

Preferences IconIn deze (kleine) tip leggen we uit hoe u snel het dialoogvenster voor het in- of uitschakelen van Windows-onderdelen kan openen.

Bent u iemand die vaak Windows-onderdelen activeert of deactiveert? Dan zal deze tip u mogelijk kunnen bekoren. Uiteraard zijn er wel meerdere mogelijkheden om de functie Windows-onderdelen te openen, zo kan u bijvoorbeeld altijd via het Configuratiescherm navigeren, maar onderstaande methode willen we u zeker niet onthouden. Vooral niet omdat op deze manier het openen (en vinden) van de Windows-onderdelen sneller gaat.

Windows-onderdelen sneller openen:

  • Tik optionalfeatures  als zoekopdracht in het menu Start of metro Startscherm en druk op Enter of klik op de gelijkname funcie.

Optional Features 1

  • Er opent een nieuw dialoogvenster waarin u naar believen Windows-onderdelen kan in- of uitschakelen (aanvinken/uitvinken).

Optional Features 2

Succes!