We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.8333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.83 (3 Votes)

Prullenbak IconBij standaardinstellingen (daar gaan we weer) zal Windows de prullenbak niet tonen in Windows Verkenner. Wilt u dat wel? Lees dan deze tip.

Voor computergebruikers die graag (of de gewoonte hadden) bestanden vanuit Windows Verkenner naar de prullenbak te slepen, kan het vervelend zijn dat Windows de prullenbak niet toont. Maar geen nood! Met welgeteld 1 muisklik zal Windows de prullenbak wel tonen.

Prullenbak tonen in Windows Verkenner:

  • Als u Windows Verkenner opent (Windows toets + E) met een Windows gestuurde computer, merkt u dat er nergens een spoor van de prullenbak terug te vinden is in de linker kolom zoals u kan zien in onderstaande schermafdruk.

Prullenbak In Verkenner1

Wilt u dat Windows de prullenbak wel zal tonen?

  • Klik dan met rechts ergens op een lege plaats in de linker kolom van Windows Verkenner en plaats een vinkje bij: Alle mappen weergeven.

Prullenbak In Verkenner2

  • Klaar! Daar is de prullenbak weer!

Prullenbak In Verkenner3