We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

My Documents IconNu zijn er wel meerdere tips om het pad naar een bestand te achterhalen, maar vanaf Windows7 werd het u nog gemakkelijker gemaakt.

Deze tip zal u wellicht snel vergeten omdat het zo simpel is om toe te passen, maar we kunnen u wel garanderen dat het u later nog veel tijd zal besparen. Als u in Windows aanpassingen wil doen hebt u daarvoor vaak het pad naar een bestand nodig. Geen erg, maar als u met Windows in Windows Verkenner grasduint, wordt niet het pad, maar wel het kruimelspoor getoond in de adresbalk. Vandaar deze tip. Geen kruimelspoor maar wel het pad naar...

Geen kruimelspoor maar het pad naar een bestand:

  • Het enige wat u moet doen om het pad naar een bestand/map te tonen in de adresbalk in plaats van het kruimelspoor, is klikken met de linkermuisknop in de adresbalk.

Kruimelspoor1

Kruimelspoor2

  • Wenst u terug te schakelen naar het kruimelspoor, navigeert u gewoon verder in Windows Verkenner of klikt u opnieuw op de betreffende map/bestand.