We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (1 Vote)

Zoeken IconBij standaardinstellingen verbergt Windows lege schijfstations (geheugenkaartjes, USB-sticks, etc.) bij zoekopdrachten. Wilt u dat niet? Lees dan deze tip.

Nu kunnen we eerlijk gezegd geen enkele goede reden bedenken waarom Windows lege schijfstations verbergt bij zoekopdrachten. Om de zoekopdrachten te versnellen? Maakt niet uit als de schrijfstations leeg zijn toch? U hebt het begrepen denken we, aanpassen dan maar, al was het maar om een beter overzicht te behouden.

Lege schijfstations weergeven bij zoekopdrachten:

  • Wilt u alle stations weergeven (ook al zijn ze leeg) tijdens zoekopdrachten typt u zoekopties als  zoekopdracht (haha) in het menu Start of metro-startscherm en druk op Enter.
  • Klik op de koppeling: Zoekopties voor bestanden en mappen wijzigen.
  • In het dialoogvenster dat volgt selecteert u het tabblad: Weergave.
  • Haal het vinkje weg bij: Lege stations in de map Computer verbergen of voor Windows 8 gebruikers: Lege stations verbergen

Legestations Weergeven2

  • Bevestig met OK.

Voortaan worden lege stations ook zichtbaar bij zoekopdrachten.