We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (2 Votes)

My Documents IconMet recente versies van Windows kan u een map toevoegen aan favorieten in Windows Verkenner. Het voordeel? Dat leest u in deze tip.

Door een map (of mappen) toe te voegen aan uw lijst met favorieten in Windows Verkenner kan u veel tijd besparen. De reden daarvoor is dat u niet meer hoeft te zoeken (navigeren) naar de map, bovendien staan de favorieten in Windows Verkenner helemaal links bovenaan en bijgevolg snel bereikbaar. Logisch want dat is immers het doel van favorieten in Windows Verkenner.

Map bij favorieten Windows Verkenner:

  1. Open Windows Verkenner (Windowslogo-toets+E) en navigeer naar de map dat u wenst toe te voegen aan de lijst met favorieten.
  2. Selecteer de gewenste map (1x klikken)
  3. Klik met de rechtermuisknop op Favorieten (linker paneel) en in het menu dat opent kiest u voor: Huidige locatie aan Favorieten toevoegen.
Map Als Favoriet1

Voortaan is de door u geselecteerde map, snel bereikbaar via de Favorieten in Windows Verkenner.