Pumpkin IconMicrosoft stelde onlangs twee gloednieuwe en gratis Halloween thema's voor, geschikt voor Windows 7,8 & 8.1. Interesse?

Microsoft bracht 2 gratis Halloween thema's uit voor Windows 7, 8, 8.1 Mocht u het gemist hebben, we delen graag de links met u zodat u ze ook kan downloaden en installeren om in de stemming te komen voor de griezeligste nacht van het jaar.

Halloween thema's voor Windows:

  • Het eerste Halloween thema kreeg de naam Trick or Treat mee en bestaat uit een aantal achtergronden met jawel...de akeligste pompoenen die maar al  te graag onder je bed plaats nemen om u nachts te verschalken :-)

Halloween Themas1

Download het Halloween thema Trick or Treat.

  • Het tweede gratis Halloween thema voor Windows kreeg de naam Ticket to Fear mee en bestaat eveneens uit een aantal achtergronden bestaande uit afbeeldingen waarvan Microsoft zegt (we citeren):  "Images in this theme may not be suitable for young children". Niet geschikt voor de aller jongste computergebruikers dus.

Halloween Themas2

Download het Halloween thema Ticket to Fear

Wij kunnen ons alvast de moeite besparen om deze Halloween thema's te downloaden om mensen de stuipen op het lijf te jagen. Wij hoeven enkel maar onze monitor te vervangen door een spiegel! :-)