We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Preferences IconWist u dat u met de taakbalk van Windows7 een kopie van een al geopend programma kan starten? Een kleine maar, in bepaalde omstandigheden, een bijzonder nuttige tip.

De taakbalk in Windows7 is ontegensprekelijk leuk gereedschap. U kunt er toepassingen mee openen en snel wisselen tussen diverse programma's. Alleen, als u een toepassing wilt openen dat al geopend is, zeg maar een kopie ervan openen, lukt dat niet door opnieuw te klikken op het pictogram in de taakbalk, want dan wisselt u gewoon weer naar het actieve venster van het programma. Wel, deze tip legt uit hoe u het toch voor elkaar krijgt om een een kopie van een toepassing te openen.

Een kopie openen van een programma via de taakbalk (Windows7)

  • Om een kopie van een toepassing te openen via de taakbalk, hoeft u enkel maar de Shift-toets ingedrukt te houden en op het pictogram van de toepassing of programma te klikken.
  • Voila, zo opent u dus meerdere kopie├źn van een bepaalde toepassing via de taakbalk.