We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Preferences IconWist u dat u met Windows 7 & 8 automatisch stuurprogramma's en realistische pictogrammen voor apparaten kan downloaden?

Een (verborgen) instelling in Windows 7 en 8 zorgt ervoor dat er automatisch realistische pictogrammen gedownload worden. Deze pictogrammen vindt u terug van zodra u apparaten en printers opent in het Configuratiescherm. Bij standaardinstellingen is deze optie geactiveerd, maar het kan zeker geen kwaad om het eens te controleren, intussen ontdekt u misschien weer wat nieuws.

Automatisch realistische pictogrammen voor apparaten downloaden (Win7-8)

  • Open het Configuratiescherm
  • In het Configuratiescherm opent u Apparaten en printers (makkelijkste manier om dit onderdeel te bereiken is door het Configuratiescherm weer te geven in pictogrammen).

Icoontjes En Apparaten1

  • In het scherm dat volgt, klikt u met rechts op het computer pictogram en kiest u in het menu voor: Instellingen voor installatie apparaat.

Icoontjes En Apparaten2

  • Bij de volgende stap plaatst u een vinkje bij: Ja, automatisch stuurprogramma's en pictogrammen downloaden (aanbevolen).
  • Indien u andere opties voor het downloaden van stuurprogramma's prefereert, plaatst u een bolletje bij Nee en vinkt u de optie: Standaardapparaatpictogrammen door verbeterde pictogrammen vervangen, aan.

Icoontjes En Apparaten3

  • Bevestig met een klik op: Wijzigingen opslaan.