Snowflake IconDe eerste winterprik is een feit en de feestdagen naderen snel. Tijd om in de stemming te komen dankzij prachtige bureaubladachtergronden en thema's voor uw Windows apparaat.

Naar jaarlijkse traditie pakken ze bij Microsoft uit met schitterende bureaubladachtergronden en thema's waarbij bijna geen enkel aspect van de winter en de feestdagen (Holidays) ongemoeid worden gelaten. Of u nu fan bent van koude wintertemperaturen of niet, smullen zult u zeker doen van deze pracht en praal om uw Windows toestel op te smukken.

Winterpracht voor uw Windows desktop

Beginnen doen we met het Sugar & Spice thema. Gebakjes in vormen van sterren en kerstbomen. De geur van versgebakken koekjes moet u er wel bij verzinnen.

Spice%20en%20sugar%20thema

Vindt u calorierijke verfraaiingen maar niks? Sneeuwmannen zorgen altijd voor de juiste sfeer.

Sneeuwmannen

U bent een avonturier en vindt sneeuwmannen maar iets voor kinderen of achterlijke buren? Bekijk dan zeker het Frozen Formations thema. Prachtige ijsformaties vindt u bij ons niet, maar in andere delen van de wereld ontstaan er soms adembenemende exemplaren.

Ijsformaties

In de zomer maakt men zandkastelen, maar een mens heeft ontegensprekelijk een groot aanpassingsvermogen. In de winter doen we het dus met ijs. Bewijs? Ice Castels theme.

Ijskastelen

Soms zit schoonheid in details. Als u ons niet gelooft bekijk dan zeker eens het Wintry Web thema. Spinnen zijn niet meteen onze favoriete huisdieren, maar de kunstwerken die ze bouwen blijven verbazen, zeker met een laagje ijs erop.

Winterweb

Van zodra spinnenwebben beginnen te ontdooien worden ze zowaar nog mooier. Bekijk het Webs & Waterdrops theme maar eens.

Spinneweb%20en%20waterdruppels

Hoogste tijd om ook eens naar boven te kijken, want ook tijdens de winter (en feestdagen) kan de lucht omgetoverd worden tot een kunstwerk. Painted skies is een thema dat zeker aan te bevelen is als u gespaard wil blijven van een stijve nek.

Painted%20Skies

Voor hen die met 2 beeldschermen werken kunnen we zeker het Glaciers panoramic thema aanbevelen.

Glaciers%20panoramic%20thema

Een jaar afsluiten doen ze traditiegetrouw met vuurwerk. Het vuurwerk thema is even mooi als het echte werk, maar minder gevaarlijk en lawaaierig. Bovendien loopt u met het installeren van dit thema, veel minder risico's enkele vingers of andere lichaamsdelen te verliezen.

Vuurwerk