Screen Control IconOm de release van Windows 8.1 te vieren hebben ze bij Microsoft maar liefst 10 nieuwe thema's gelanceerd. Voer dus voor de liefhebbers van mooie achtergronden.

10 nieuwe thema's voor Windows 8.1

Animals Panoramic Thema:

Voor de gelukkigen onder ons die met een dual monitor (2 schermen) werken is er goed nieuws. 1 van de nieuwe thema's is speciaal voor hen ontworpen. Het thema bevat 13 afbeeldingen van...eu..dieren.

Thema Windows 8.1 Animals

Animals Panoramic Thema downloaden

Sunny Shores Thema:

Als u wil besparen op vakantie is het Sunny Shores thema misschien wat voor u. 13 schitterende foto's van zonovergoten stranden in Europa, Afrika en zelfs Australiƫ. U hoeft echt niet meer de deur uit om te genieten, de monokini's (sorry dames) moet u er wel zelf even op photoshoppen.

Thema Windows 8 Zonnige Str

Sunny Shores thema downloaden

Glowing Beaches Theme

Schuilt er een romanticus is u maar ontbreekt het u aan een partner, mag u van ons altijd wegdromen bij het Glowing Beaches thema. Mooie stranden, gefotografeerd bij zonsondergang. De bijhorende cocktails moet er zelf bij verzinnen.

Thema Windows 8 Gloeiende S

Glowing Beaches thema downloaden

Small Birds Thema:

Ook voor hen die ze af en toe eens zien vliegen komen aan hun ...eu..trekken bij Microsoft. Het Small Birds thema bevat 14 afbeeldingen van kleine maar kleurrijke vogels.

Thema Windows 8.1 Small Bir

Small Birds thema downloaden

Large Birds Thema:

U ziet ze vliegen, maar dan in het groot? Daar doen ze bij Microsoft evenmin moeilijk over. Het Large Bird thema bevat 8 afbeeldingen van, u raadt het al,...grote vogels.

Thema Windows 8.1 Large Bir

Large Birds thema downloaden

Classic Sports Car Thema:

Natuurpracht is niet aan u besteed en u bent meer een man/vrouw van technologie en snelheid? Dan zal het thema Classic Sports Car u zeker kunnen bekoren. 19 afbeeldingen van de mooiste klassieke sportwagens aller tijden. Ferrari, Mercedes, Porsche, etc. Alle grote (sport)merken zijn aanwezig. Nee! Uwe Berlingo staat er niet bij, daar zult u zelf een foto moeten van nemen.

Thema Windows 8.1 Sport Car

Classic Sports Cars thema downloaden

Muscle Cars Thema:

U hebt meer borsthaar dan de gemiddelde gorilla en vindt sportwagens (al dan niet klassiek) maar iets voor watjes met roze ondergoed? Dan past het Muscle Cars thema wellicht perfect op je witte computer.

Thema Windows 8.1 Muscle Ca

Muscle Cars thema downloaden

Color Splash Thema:

U bent dol op kleuren maar kleurenblind? Dan zal u zeker plezier beleven aan het Color Splash thema voor Windows 8.1. U, noch uw kinderen zullen het beter kunnen! Alhoewel... . 13 kleurrijke afbeeldingen van water, zand en dinges!

Color Splash Thema

Color Splash thema downloaden

Scenic Europe Thema:

In het Scenic Europe thema neemt fotograaf Ingo Scholtes u mee naar de meest adembenemende plekjes van Europa. Van grote steden tot rustige landschappen, verzameld in 13 afbeeldingen.

Scenic Thema Windows 8.1

Scenic thema downloaden

Ryse Thema:

Liefhebbers van games komen eveneens aan hun trekken bij de nieuwe thema's voor Windows 8.1, tenminste, hen die ooit nog op een Xbox one tokkelden. From world of Ryse was een spel dat u de leiding gaf over een legioen Romeinen die u met de nodige strategische kennis naar de overwinning moest leiden. Als u dat ooit gelukt was, zal het installeren van dit thema wellicht ook geen probleem zijn.

Ryse Thema

Ryse thema downloaden