We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.8333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.83 (3 Votes)

Weerbericht IconWist u dat u het weerbericht voor de kommende 5 dagen kan laten tonen in de meegeleverde agenda app van Windows 10? Lees in deze tip hoe u dat voor elkaar krijgt.

Of u dat nu graag hebt of niet, veel van uw plannen, afspraken of taken worden beïnvloed door het weer. Als u de meegeleverde agenda app van Windows 10 gebruikt, kan u alvast het weerbericht voor de komende 5 dagen laten weergeven. Zo hebt u tenminste al een idee wat u dag van een eventuele afspraak, zal moeten aantrekken. Let wel, in deze tip leggen we u uit hoe u dat voor elkaar krijgt, garanties over de accuraatheid van het weerbericht, kunnen we u niet geven.

Het weerbericht in de agenda app van Windows 10

  • Navigeer naar Start > Instellingen.

Start Instellingen2

  • In het dialoogvenster dat volgt, klikt of drukt u op Privacy (Locatie, camera).

Privacy Instellingen Windows10 Openen

  • Bij de volgende stap verplaatst u de schuifregelaar bij Locatie naar Aan.
  • Hetzelfde doet u bij de schuifregelaar naast: Mail en Agenda.

Weerbericht Agenda 1

U kan bovenstaande dialoogvenster sluiten.

Opgelet! Als u na bovenstaande wijzigingen de agenda app opent, zal u merken dat er geen weerbericht verschijnt. Dat komt omdat het noodzakelijk is om eerst de computer te herstarten. Als u na de herstart de agenda app opent, ziet u meteen ook het weerbericht.

Weerbericht Agenda 2

Succes.