We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Clock IconHebt u totaal geen behoefte aan de klok in het systeemvak (rechts onderaan het scherm)? Geen probleem. U kan het eenvoudig uitschakelen.

Klok in het systeemvak uitschakelen met Windows (Vista - Windows7 - Windows8.1):

  • Voor het uitschakelen van de klok in het systeemvak met Windows Vista - 7 - 8 - 8.1 klikt u met rechts op de klok. In het menu dat opent kiest u voor Meldingspictogrammen aanpassen.

Klok Uitschakelen 1

  • Vista en Windows 7 gebruikers krijgen eerst nog onderstaand dialoogvenster te zien. Zij dienen dan ook eerst het tabblad Taakbalk te selecteren om vervolgens om de knop Aanpassen (onder de rubriek systeemvak) te drukken.

Klok Uitschakelen 2 W7

  • Er opent een nieuw dialoogvenster waarin u op: Systeempictogrammen in- of uitschakelen klikt. (Windows 8 en 8.1 gebruikers komen rechtstreeks in dit onderstaand dialoogvenster terecht nadat ze op meldingspictogrammen aanpassen klikken.)

 Klok Uitschakelen 3

  • Bij de volgende stap hoeft u enkel maar Uitgeschakeld te selecteren naast klok.

Klok Uitschakelen 4

  • Bevestig met een klik op OK.