We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Mouse IconDoor de klikvergrendeling van de muis in te schakelen hoeft u niet langer de linkermuisknop ingedrukt te houden als u bestanden sleept in Windows Verkenner.

Klikvergrendeling muis inschakelen.

  • Open het Configuratiescherm en plaats het in pictogram weergave (of klassieke weergave).

Configuratiescherm Picto

  • Open het onderdeel: Muis.
  • Selecteer het tabblad Knoppen.
  • Plaats een vinkje bij: Klikvergrendeling inschakelen.

Klikvergrendeling Inschakel

Omdat niet iedereen hetzelfde gevoel in de vingers heeft past u best even de Instellingen aan. (De knop instellingen wordt aanklikbaar nadat u het vinkje bij klikvergrendeling inschakelen hebt geplaatst).

  • Verplaats de schuifbalk. Door dit te doen kunt u aangeven, hoe lang u de linkermuisknop ingedrukt moet houden om het item te ‘vergrendelen’.

 Klikvergrendeling2

  • Bevestig met een klik op OK

Als de instellingen van de klikvergrendeling u niet bevallen, moet u mogelijk de schuifregelaar opnieuw aanpassen. Een beetje experimenteren is de boodschap. U kunt de instellingen ook altijd even nakijken door op het map-icoontje te klikken en te testen of mappen nog netjes openen. We kunnen u verzekeren dat het in het begin een beetje wennen is, maar eens u het gewoon bent, wilt u niet anders meer.