We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (2 Votes)

Apparaatbeheer IconWist u dat, als u apparaatbeheer opent met Windows, niet alle hardware apparaten getoond worden? Windows houdt er enkele verborgen (losgekoppelde bijvoorbeeld).

Het zou kunnen gebeuren dat u in het apparaatbeheer op zoek bent naar een onderdeel om de stuurprogramma's of de eigenschappen te controleren. Nu moet u weten dat Windows enkele apparaten voor u verborgen houdt. Zo verschijnen losgekoppelde apparaten bijvoorbeeld niet in de lijst van het apparaatbeheer. Knap vervelend als u net dat apparaat wil onderwerpen aan een diagnose. Maar hey! PCLeek zou PCLeek niet zijn als we u niet zouden vertellen hoe de verborgen apparaten alsnog kan laten weergeven in apparaatbeheer.

Verborgen hardware apparaten weergeven in het Apparaatbeheer van Windows.

  • Open Apparaatbeheer door apparaatbeheer te typen in het menu Start of het metro-startscherm. Met rechts op de Startknop klikken > apparaatbeheer kan natuurlijk ook.

Apparaatbeheer Openen

  • Klik op Beeld.
  • Klik op Verborgen apparaten weergeven.

Verborgen Apparaten Weergeven

Klaar.